Studentenkorting!

STUDEERT U AAN HET MBO, HBO OF WO?

Ook studenten aan het MBO, HBO of de Universiteit kunnen met hun documenten bij Transit Language terecht! Deze service is beschikbaar voor zowel Nederlandse als internationale studenten die studeren in Nederland.

Veel opleidingen vereisen goed geschreven documenten in het Engels, maar als een oud-student van de HAN en Radboud Universiteit weet ik maar al te goed hoe uitdagend het kan zijn om juist dit aspect van het studeren goed onder de knie te krijgen. Daarom bied ik de mogelijkheid om van mijn gespecialiseerde diensten gebruik te maken tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief! Transit Language kan uw Nederlands- en Engelstalige documenten proeflezen en corrigeren, zodat u zich als student kunt bezighouden met datgene wat voor u echt telt: de inhoud.

Voor meer informatie over de tarieven en om aan te geven wat uw wensen zijn, stuurt u een mail naar info@transitlanguage.nl. U kunt hiervoor ook het formulier op de Contact pagina invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Create – Correct – Translate